COVID-19 obvestilo

V kolikor ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, ki ima postavljen sum ali potrjeno okužbo s koronavirusom, ali imate povišano telesno temperaturo (enako ali višjo od 37 stopinj Celzija), ste nahodni, kašljate, imate bolečine v grlu/žrelu, bolečine v mišicah, prebavne težave (bruhanje drisko), ali ste bili v stiku z osebo, ki ima takšne težave, pred vstopom v zdravstveni dom, POKLIČITE SVOJEGA IZBRANEGA ZDRAVNIKA IN POČAKAJTE NADALJNJA NAVODILA ZDRAVSTVENEGA OSEBJA ALI POKLIČETE V COVID AMBULANTO NA 031 393 112.

Prosimo, da brez predhodnega dovoljenja ne vstopate v ustanovo in ostanete doma!
Izogibajte se stiku z ostalimi ljudmi in tako preprečite možnost širjenja okužbe.

V primeru potrebe po nujni medicinski pomoči pokličite na številko 112.


Obveščamo vas, da je vstop v objekte zdravstvenega doma in zdravstvene postaje omejen.
Dovoljen je le NAROČENIM pacientom.

Dežurna služba ZD Slovenj Gradec 02 88 57 990
Dežurna zobna ambulanta ZD SG je dosegljiva na telefonu 02 88 57 980
ambulante in službe

Arhiv obvestil

F
Fizioterapija Mislinja

Sporočamo vam, da bo fizioterapija Mislinja zaprta predvidoma do vključno 22.1.2021. Pacienti, ki so bili naročeni v tem času, so obveščeni in prenaročeni. V tem času se lahko pacienti obrnejo na ambulanto fizioterapije v Zdravstvenem domu Slovenj Gradec (telefonska številka: 02/88-57-968; e-pošta: fizioterapija@zd-sg.si).

Preberi več
V
Vstopna točka za odvzem hitrih antigenskih testov

Vstopna točka za odvzem hitrih antigenskih testov za zdrave osebe deluje v ponedeljek, sredo in soboto v MKC Slovenj Gradec od 7:00 do 9:00 ter ob ponedeljkih v CENTERU LOPAN MISLINJA od 6:00 do 8:00.

Preberi več
V
Vstopna točka za odvzem hitrih antigenskih testov

Vstopna točka za odvzem hitrih antigenskih testov za zdrave osebe deluje v ponedeljek, sredo in petek v MKC Slovenj Gradec od 6.30 do 8.30 ter v Centru Lopan Mislinja ob ponedeljkih od 6.00 do 8.00.

Preberi več
I
Izvajanje koncesije zasebne zdravnice Marković Lesnjak, dr.druž.med.

Sporočamo vam, da bomo s 1. 2. 2021 prevzeli izvajanje koncesije zasebne zdravnice Metke Marković Lesnjak, dr. druž. med. Delovanje ambulante bo nemoteno potekalo z zdravniki iz našega zdravstvenega doma, zato se ni potrebno prestaviti k drugemu imenovanemu zdravniku.

Preberi več
Z
ZP Mislinja: vstopna točka za odvzem hitrih testov

Vstopna točka za odvzem hitrih antigenskih testov za zdrave osebe v ZP Mislinja deluje v CENTER LOPAN (pri POŠTI): ponedeljek in sreda od 6:00 do 7:30.

Preberi več
V
Vstopna točka za odvzem hitrih antigenskih testov

Vstopna točka za odvzem hitrih antigenskih testov za zdrave osebe deluje v MKC Slovenj Gradec: PONEDELJEK  -  PETEK: od 6:30 do 10:30 ter CENTER KOPE: SOBOTA, NEDELJA TER  PRAZNIKI: od 7:00 do11:00.

Preberi več
I
Izvajanje cepljenja proti koronavirusu

Spoštovani, v ZD Slovenj Gradec še nismo prejeli obvestila glede izvajanja cepljenja proti novemu koronavirusu. Takoj, ko bomo imeli natančne informacije glede izvajanja cepljenja boste obveščeni z novostmi PREKO OBVESTIL NA NAŠI SPLETNI STRANI.

Preberi več
O
Odvzem krvi za določitev protiteles proti COVID-19

V Diagnostičnem laboratoriju ZD Slovenj Gradec izvajamo samoplačniški odvzem krvi za določitev specifičnih protiteles IgG proti virusu SARS-CoV-2 za namen dokazovanja prebolele okužbe.

Preberi več
R
Razbremenilni pogovori v času COVID-19

Naše življenje je polno sprememb in negotovosti, ki ljudi večkrat navdajo s strahom, napetostjo ali vprašanji. Vabimo vas, da nas pokličete v Center za krepitev zdravja Koroška na kratki psihološki pogovor.

Preberi več
P
Psihološka podpora za otroke in mladostnike

Opuščaš dejavnosti, ki si jih včasih rada počela? Imaš občutek, da te nihče ne razume? Razbremeni se neprijetne teže, ki jo čutiš, tudi preko pogovora s psihologinjo. Na voljo od ponedeljka do petka.

Preberi več
Nujna medicinska pomoč - dežurna ambulanta v urgentnem centru Slovenj Gradec

Prosimo, da se na nujno medicinsko pomoč in dežurno službo obračate samo v nujnih primerih in v primeru klica navedete najnujnejše podatke:

  • kaj se je zgodilo,
  • točen naslov dogodka s kratkim opisom poti,
  • število poškodovanih ali obolelih,
  • kdo in od kod kliče.

Nenujne storitve se obračunavajo kot samoplačniške.

Povezave

Slovenija transplant logo
Slovenija transplant logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram