COVID-19 obvestilo

V kolikor ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, ki ima postavljen sum ali potrjeno okužbo s koronavirusom, ali imate povišano telesno temperaturo (enako ali višjo od 37 stopinj Celzija), ste nahodni, kašljate, imate bolečine v grlu/žrelu, bolečine v mišicah, prebavne težave (bruhanje drisko), ali ste bili v stiku z osebo, ki ima takšne težave, pred vstopom v zdravstveni dom, POKLIČITE SVOJEGA IZBRANEGA ZDRAVNIKA IN POČAKAJTE NADALJNJA NAVODILA ZDRAVSTVENEGA OSEBJA ALI POKLIČETE V COVID AMBULANTO NA 031 393 112.

Prosimo, da brez predhodnega dovoljenja ne vstopate v ustanovo in ostanete doma!
Izogibajte se stiku z ostalimi ljudmi in tako preprečite možnost širjenja okužbe.

V primeru potrebe po nujni medicinski pomoči pokličite na številko 112.


Obveščamo vas, da je vstop v objekte zdravstvenega doma in zdravstvene postaje omejen.
Dovoljen je le NAROČENIM pacientom.

112 Nujna pomoč
Gumb Dežurna služba 02/88 57 990
Dežurna zobna ambulanta ZD SG je dosegljiva na telefonu 02 88 57 980
ambulante in službe

Novice

22. februarja 2024
Priprava na porod in starševstvo v Zdravstvenem domu Slovenj Gradec marec 2024

Od 17.00 do 19.00 ure preko spletne aplikacije ZOOM. Potrebna je predhodna prijava na email naslov. Po emailu prejmete povezavo z navodili do online predavanja, na katero se povežete nekaj minut pred začetkom predavanja. Tri srečanja potekajo v živo. Za vsako srečanje boste predhodno dobili informacije na mail. Za vse dodatne informacije smo vam na […]

Preberi več
19. julija 2023
QR KODA, ki vodi do mreže virov pomoči in podpore na področju duševnega zdravja

QR KODA vodi do MREŽE VIROV POMOČI IN PODPORE NA PODROČJU DUŠEVNEGA ZDRAVJA za Koroško regijo, kjer so na enem mestu zbrane uradno registrirane zdravstvene in socialne storitve, ki so uporabnikom na voljo BREZPLAČNO.

Preberi več
26. aprila 2023
Možna izbira ginekologa v ZD Slovenj Gradec

MOŽNA IZBIRA GINEKOLOGA V ZDRAVSTVENEM DOMU SLOVENJ GRADEC, April 2023 V Zdravstvenem domu Slovenj Gradec je možna izbira ginekologa. Za več informacij pokličite na 02 88 57 969 ali 02 88 57 998.  

Preberi več
27. februarja 2023
Šola za starše Marec 2023

Od 17.00 do 19.00 ure preko spletne aplikacije ZOOM. Potrebna je predhodna prijava na email naslov. Po emailu prejmete povezavo z navodili do online predavanja, na katero se povežete nekaj minut pred začetkom predavanja. Tri srečanja potekajo v živo, v ZD SG, v 3. nadstropju.
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št.: 02-88-57-969 ali preko emaila: solazastarse@zd-sg.si

Preberi več
6. januarja 2023
Šola za starše Januar - Februar 2023

Od 17.00 do 19.00 ure preko spletne aplikacije ZOOM. Potrebna je predhodna prijava na email naslov. Po emailu prejmete povezavo z navodili do online predavanja, na katero se povežete nekaj minut pred začetkom predavanja. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št.: 02-88-57-969 ali preko emaila: solazastarse@zd-sg.si

Preberi več
9. novembra 2022
Dojenju prijazno mesto

LJUBLJANA, 8. november - Slovenj Gradec in Mislinja sta prvi občini v Sloveniji, ki se ponašata z nazivom Dojenju prijazno mesto. Gre za mednarodno pobudo, s katero si Nacionalni odbor za spodbujanje dojenja (NOSD), ki deluje pod okriljem UNICEF-a Slovenija, pri nas prizadeva izboljšati pogostnost dojenja v lokalnem okolju, na področju celotnega mesta.

Preberi več
7. novembra 2022
Šola za starše november - december 2022

Od 17.00 do 19.00 ure preko spletne aplikacije ZOOM. Potrebna je predhodna prijava na email naslov. Po emailu prejmete povezavo z navodili do online predavanja, na katero se povežete nekaj minut pred začetkom predavanja. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št.: 02-88-57-969 ali preko emaila: solazastarse@zd-sg.si

Preberi več
3. novembra 2022
Občini Slovenj Gradec in Mislinja prejeli naziv Dojenju prijazno mesto

Občini Slovenj Gradec in Mislinja bosta kot prvi v Sloveniji prejeli naziv Dojenju prijazno mesto.

Preberi več
5. oktobra 2022
Mednarodni teden dojenja 2022

Med 1. in 7. avgustom obeležujemo svetovni teden dojenja, s katerimi želimo usmeriti pozornost družbe k omogočanju, ohranjanju in spodbujanju dojenja. Nekatere države ga zaradi počitnic obeležujejo tudi nekoliko pozneje, v jeseni. Slogan letošnjega svetovnega tedna dojenja je »Zavzemajmo se za dojenje: izobražujmo in podpirajmo«.

Preberi več
20. septembra 2022
Tehnike sproščanja

Vljudno vabljeni na tehnike sproščanja, ki bodo potekale v petek 30.9.2022 ob 9.00 in 10.00 v Mladinskem kulturnem centru Slovenj Gradec ( Ozare 18 ).

Preberi več
1 2 3 6

Samoplačniški programi

Bownova terapija

Bownova terapija je edinstvena neinvazivna manualna terapija, ki učinkuje na vsa porušena ravnovesja v telesu in sicer fizična, biokemična, psihološka ali čustvena.

Pomen Bownove terapije je predvsem zmanjšati bolečino in uravnovesiti ravnovesje v telesu.
Primerna je za posameznike vseh starosti (tudi za dojenčke in nosečnice) in za vse zdravstvene težave

Preberi več
Samoplačniški odvzem brisa na COVID-19

Cena samoplačniškega testiranja na COVID-19 je 80,00 EUR.

Na samoplačniški odvzem brisa COVID-19 se lahko naročite vsak dan v tednu med 8 in 12 uro, na telefonsko številko 031 393 112. Ob naročilu sporočite naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, datum rojstva, elektronski naslov/telefonsko številko za prevzem izvida.

Preberi več
Odvzem krvi za določitev protiteles proti COVID-19

Možnost samoplačniškega odvzema krvi za določitev specifičnih protiteles IgG.

Obveščamo vas, da v Diagnostičnem laboratoriju ZD Slovenj Gradec izvajamo samoplačniški odvzem krvi za določitev specifičnih protiteles IgG proti virusu SARS-CoV-2 za namen dokazovanja prebolele okužbe.

Preberi več
Gastroenterološki samoplačniški pregledi

Diagnostika in zdravljenje bolezni prebavil.

Samoplačniške storitve vključujejo UZ trebuha, gastroskopijo, kolonoskopijo, ezofagogastroduodenos kopijo s hitrim ureaznim testom, klinični gastroenterološki pregled in gastroenterološki pregled.

Preberi več
Cepljenje proti KME

Za učinkovito cepljenje proti KME so potrebni trije odmerki cepiva.

V želji, da bi tudi v tej sezoni zbolelo čim manj ljudi na Koroškem, kjer so klopi zelo okuženi, smo v Zdravstvenem domu Slovenj Gradec organizirali ekipo, ki cepi po dogovoru z vami v kletnih prostorih dispanzerja za medicino dela.

Preberi več
Samoplačniška dejavnost fizioterapije

Zdrav duh v zdravem telesu.

Izven delovnega časa izvajamo samoplačniške storitve na področju FIZIOTERAPIJE: skupinska telovadba, manualna terapija, limfna drenaža.

Preberi več

Povezave

Slovenija transplant logo
Slovenija transplant logo
Skoči do osrednje vsebine